Viherseinät

Viherkasvien vaikutus työympäristön viihtyvyyteen, työtehokkuuteen ja ilman laatuun on tiedostettu liikemaailmassa. Luonto hoitaa meitä huomaamattamme. Vihersisustuksella halutaan tehdä yhä persoonallisempia tilaratkaisuja ja alasta tulee yhä mielenkiintoisempi. Olemme Viherhulinassa saanut toteuttaa ihan mielettömiä projekteja vihersisustuksen parissa. Jos kaipaat työtiloihin näyttävää viherkasviratkaisua, joka ei vie paljoa tilaa, oiva ratkaisu on viherseinä. Trendikäs viherseinä on monikäyttöinen ja näyttävä valinta vihersisustuksen elementti.

Onko teidän työpaikalla kuiva sisäilma? Kasviseinillä saa toteutettua massiivisia vihersisustusratkaisuja pieneen tilaan. Viherseinä on loistava ilmankosteuttaja ja -puhdistaja. Mitä suurempi kasviseinä tilaan toteutetaan, sitä enemmän sillä on vaikutusta ilman kosteuteen. Kuivalla sisäilmalla on haitallisia vaikutuksia hengitysterveyteen ja se kasvattaa limakalvojen tulehdusriskiä. Ajattele, jos ratkaisu sisäilman ongelmiin olisikin yksinkertainen ja luonnonmukainen viherkasviseinä.

Vain aidot viherkasvit vaikuttavat ilman laatuun, mutta kaikkiin tiloihin viherkasvit eivät sovi. Näitä ovat esimerkiksi viileämmät olosuhteet, kuten ulko-oven vierusta, mistä puhaltaa viileää ilmaa. Näyttävän ja helppohoitoisen viherseinän saa tämän kaltaisiin tiloihin rakennettua silkkikasveista. Myös silkkikasvi piristää silmää ja saa huomaamattaan aikaan rennon ympäristön.

Viherseinän voi rakentaa kasvien sijaan myös sammaleesta! Sammalseinät ja sammaltaulut ovat olleet suosittuja koristamaan yritysten toimitiloja ja kohentamaan brändiä. Sammaleelle tehdyn pintakäsittelyn avulla, se säilyy todella pitkään ilman minkäänlaista hoidon tarvetta.

Share This