Kukkakimppu ilhaduttaa arjessa ja juhlassa

Kiinnitätkö huomiota herkästi kasveihin tai kukkasiin ympärilläsi? Huomaatko niiden kauneuden ja energisoivan vaikutuksen? Ihanaa jos huomaat ja pystyt nauttimaan niistä. Monelle ne kuitenkin sulavat ympäristöön kiireen keskellä. Kukkasilla on siitä huolimatta meihin ihmisiin mystinen vaikutus, kiinnitimme niihin huomiota tai emme.

Muinaisessa Egyptissä tunteiden näyttäminen oli kiellettyä. Jo tuolloin ihmiset ilmaisivat tunteitaan kukkien avulla. Kautta ihmishistorian kukat ovat ilahduttaneet ja lohduttaneet. Ne symbolisoivat tärkeitä elämän asioita kuten onnellisuutta, hyvinvointia, puhtautta, kauneutta ja kohteliaisuutta. Huolimatta siitä, että aikaa on kulunut tuhansia vuosia, luonnolla on edelleen meihin ihmisiin sama ihmeellinen vaikutus. Siksi viherkasvit ja kukat ovat osa monen yrityksen sisustusratkaisua ja arkea.

Pienellä eleellä muistat työntekijöitä tärkeinä päivinä ja ilahdutat yrityksesi tiloissa liikkuvia ihmisiä. Tarvitseeko tässä viikoittain sitten juosta ympäri kukkakauppoja? Ei, me Viherhulinalla teemme tästäkin sinulle helppoa. Toimitamme kukkakimput sovitusti yrityksesi tiloihin. Kukkakimppupalvelumme on käytettävissäsi säännöllisesti tai tilaisuuden tullen, mikä vain sopii teille parhaiten.

Vinkki: Suunnittele koko vuoden tärkeät päivät, kuten juhlat, vuodenaikajuhlat ja henkilöstön merkkipäivät. Tilaa kukkakimppu yrityksen tiloihin ajastettuna etukäteen. Näin pidät huolen siitä, ettei asia pääse työn kiireiden ohessa unohtumaan.

Share This