Kausi-istutusten vuosisuunnitelma

Liiketoiminnan suunnittelu sen moninaisuudessaan säästää yritysjohdon aikaa ja resursseja. Jos asioita ei suunnitella etukäteen, niiden hoitaminen summamutikassa aiheuttaa usein stressiä, unohduksia ja tehottomuutta. Siksi myös kausi-istutusten suunnittelu kannattaa tehdä koko vuodelle hyvissä ajoin.

Yrityksen edustan istutusten suunnittelulla pidät huolen, että työpaikkasi ympäristö näyttää aikaan ja tilanteeseen sopivalta. Toivota työntekijät, asiakkaat ja vieraat tervetulleeksi joulun aikaan kanervaistutuksilla, keväällä pääsiäisen keltaisilla narsisseilla ja kauniilla orvokeilla. Me pidämme piha-alueen istutukset ajan tasalla suunnitelman mukaisesti.

Piha-alueiden istutusten vuosisuunnitelma tehdään asiakkaan kanssa yhteistyössä. Esittelemme teille erilaisia istutusvaihtoehtoja vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan. Teemme yhdessä suunnitelman koko vuodelle, jonka jälkeen voit jättää suunnitelman toteuttamisen ja ylläpidon täysin meidän huoleksemme. Yhdellä palaverilla olet hoitanut koko vuoden kausi-istutusten ajastamisen ja hallinnoinnin. Kätevää, eikö?

Haluatko jättää yrityksen istutusten suunnittelun huoleksemme? Ota yhteyttä, autamme enemmän kuin mielellämme.

Haluatko yhteydenoton vuosisuunnitelman tekemiseksi?

Share This