Ovatko allergiset este viherkasveille?

Vihersisustajina meitä inspiroi monipuoliset viherkasviratkaisut erilaisiin tiloihin. Vaihtoehtoja, joilla luodaan erilaisia vihersisustus tyylejä ja kokonaisuuksia on todella paljon. Tässä blogipostauksessa vastaamme HR-asiantuntijoiden ja yrityspäättäjien yhteen yleisimpään huolenaiheeseen: Miten vihersisustuksessa otetaan huomioon viherkasveille allergiset työntekijät tai asiakkaat?

Allergisoituneiden ihmisten huomioiminen on hyvin tärkeä osa vihersisustajan työtä ja tässä vaiheessa voimme jo todeta, että ei huolta. Vihersisustus onnistuu hyvin myös viherkasveille allergisoituneiden työtiloihin. Asia on tärkeää mainita jo suunnitteluvaiheessa, koska se vaikuttaa viherkasvien ja kasvualustojen valintaan sekä viherkasvien hoitosuunnitelman tekemiseen. Meillä on monia ratkaisuja allergiaystävälliselle vihersisustamiselle ja ammattitaitoa valita kasvit allergiset huomioon ottaen.

Viherhuoltajamme työ saattaa kuulostaa jollekin hyvin yksinkertaiselta työltä, mutta todellisuudessa viherhuoltajalla on valtava määrä tietämystä ja kokemusta erilaisista kasvilajeista. Allergisten huomioon ottaminen otetaan huomioon viherkasvien hoitosuunnitelmassa, jolloin viherhuoltaja huomioi tämän tarpeen työssään viherkasveja hoitaessaan. Esimerkiksi monet viherkasvit kukkivat tiettyinä aikoina vuodesta. Viherhuoltajat huomioivat kukkimisajan ja poistavat kukat ennen kuin ne puhkeavat kunnolla kukkaan aiheuttamaan allergioita huoneilmaan.

Vaikka allergiaystävällisten tilojen vihersisustaminen vaatii erityisosaamista, voimme huoletta auttaa teitä työtilojenne vihersisustamisessa. Keskustellaanko asiasta lisää? Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä.

Share This